O nama

Fako rakije

Pedesetak kilometara sjeverozapadno od Zagreba, u Zagorju, između Krapine i Zaboka, u Krapinskim Toplicama smješteno je poljoprivredno gospodarstvo obitelji Koprivnjak i Falačec u kojem se proizvode rakije i likeri vrhunske kvalitete. Naš proizvod spoj je tradicionalnog načina pripreme te inovativnih kombinacija i okusa.

Nudimo Vam kvalitetne rakije i likere u koje smo uložili puno truda, ljubavi i znanja, kako bi dobili prepoznatljivu aromu i osebujan okus. Kompletna proizvodnja rakije od prvog koraka obrade sirovina, pa do zadnjeg koraka pakiranja proizvoda odvija se u proizvodnom pogonu u Krapinskim Toplicama. Sve sirovine koje se koriste u proizvodnji iz vlastitog su uzgoja ili iz uzgoja ostalih OPG-a na području Republike Hrvatske. Iz vlastitog uzgoja koristimo jabuke Zlatni delišes, čiji voćnjak posjedujemo. Sirovine koje nabavljamo od ostalih OPG-a nisu špricane niti je prilikom uzgoja korištena bilo kakva kemija.

Rakija je vrsta žestokog pića nastala destilacijom različitog fermentiranog voća. Prirodni je lijek protiv mnogih bolesti, koji liječi izvana i iznutra. Piti je treba pametno i mudro, te vladati njome, kako ne bi ona vladala nama. I zato uživajte u ovom prirodnom napitku, zlatnim kapljama voća i uzmite od nje samo ono najbolje.